sunnuntai 3. marraskuuta 2013

viime viikkojen tapahtumia


täs onki muutama viikko taas vierähtäny enkä varmaa ees muista kaikkee, mitä on tapahtunu, joten täs sä on nyt kuvia ja sepustuksia ihaan sekalaisessa järjestyksessä :D 













oltiin tänään käymässä Italicassa. Se on tommonen vanhavanha kaupunki tai lähinnä sen rauniot tässä lähellä. Meil oli kans joku opastettu kierros siellä ja sanottiin iha etten ymmärrä yhtään espanjaa niin musta ei ees tarvinnu maksaa haha :D 


Ja koska täälläkin siirrettiin kelloja talviaikaan niin valoisa aika tulee paljon nopemmin! onneks, koska oli kamalaa kävellä pilkko pimeessä bussipysäkille. Tääl on alkanu myös tulee entistä kylmempi ja yks aamu oli 13 astet. Päivisin lämpötila on kuitenki siinä 20 asteen paikkeilla. 


Meil oli pari viikkoo sitten koulussa kahen päivän lakko ke-to. Mul ei ihan kokonaan valjennu, minkä takia lakkoiltiin. Käsitin kuitenkin, että se ois liittyny jotenki siihen et halutaan kaikille mahdollisuus kouluun. 


Viime viikon viikoloppuna meillä oli AFS-leiri Granadassa. Yks ilta käytiin kattomas flamencoa ja se oli kyl oikeestaan aika tylsää.. :D koska suurimman osan ajasta noi miehet vaan soitti ja sit parin biisin aikana toi nainen alko tanssimaan. Mä en kyllä sais ikinä liikutettu mun jalkoja niin nopeesti haha :D



tein yks päivä nakkikeittoa! täst kuvast on jo pari viikkoo aikaa mut syötiin sitä myös tänään :D Tähän mennes kaikki suomalainen ruoka on maistunu tosi hyvin kaikille :) tehtiin perjantaina myös pipareja! 


haha käytiin sillon lakkokeskiviikkona maman kanssa ikeassa ja käytiin siellä myös syömässä! toi koko ruoka juttu toimi vähä eritavalla, koska sun oli niinku pakko ottaa myös alkusalaatti ja jälkiruoka, mut se et sain lihapullii niin oli pääasia :D JA ikeassa myytii. myös irtokarkkeja!!! valikoima oli kyl pieni mut siis ne maistu kyl loistavilta, koska täällä tommoset normikarkit ei oo kyllä hyviä..



tää kuva on myös sieltä AFS-leiriltä. Nukuttiin semmosessa pienessä hostellissa, joten käytii syömässä aina jossain muualla, paitsi aamupala tehtiin itse ja lauantai-iltana myös kokkailtiin ite :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti